06.03.2023

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI BAŞ MÜFETTİŞİ SADİ ARSLAN HOCAMIZLA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Baş Müfettişi Sayın Sadi Arslan hocamız, İlçe Müftülüğümüz personeliyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Uludere İlçe Müftümüz Abdullah ŞANLI, Uzman Vaiz Mesut BAYRAM, Vaiz Serhat DEĞER ve müftülük personeli katıldı.

Kıymetli hocamız Sadi Arslan, personelimizle yaptığı toplantıda temel görev ve sorumluluklarımızı hatırlattı.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak merkez ve taşradaki görev ve sorumluluklarımız üzerinde duran Sayın Arslan, Peygamber varisi olan kıymetli hocalarımızın, İmam-Hatiplerin, Müezzin-Kayyımların, Kur 'an Kursu hocalarımızın bu sorumluluğu üstlenişi ve gereğini layıkıyla yaptıkları ve yapmaya devam edeceklerini ve bu yoldaki görev ve sorumluluğumuzun ehemmiyetini hatırlattı.

Personelin görev yaptıkları yerlerde yaptıkları faaliyetleri dinleyen ARSLAN, yaşanılan sorun ve sıkıntıların aşılmasında başkanlığımızın her zaman desteklerinin olduğu ve olmaya devam edeceğini aktardı ve yapılan hizmetlerin daha çok arttırılması, daha çok insana gence ulaşılması gerektiğine, kadınların camiye alıştırılması hususuna değindi.

Özellikle ihsan konusuna değinen Baş Müfettiş Sadi Arslan hocamız, hocalarımıza da bu konuyu çokça işlemelerini telkin etti.