07.06.2021

İL MÜFTÜMÜZ SAYIN MEHMET TAŞTAN GÖREVİNE BAŞLADI

ŞIRNAK İL MÜFTÜSÜ MEHMET TAŞTAN GÖREVİNE BAŞLADI.
31429 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak İl Müftüsü olarak atanan Sayın Mehmet Taştan 07.06.2021 tarihi itibariyle görevine başladı.
İl Müftümüz Sayın Mehmet Taştan’ın göreve başlaması münasebetiyle müftülük binasında devir teslim töreni düzenlendi.
Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek mevcut şartlarda en az sayıda personelle katılım sağlanan törende, İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Hanifi Özlen, Şube Müdürleri, Vaizler, Murakıp, Uzmanlar ve daire personeli hazır bulundu.
İl Müftüsü Sayın Mehmet Taştan; İl Müftü Yardımcısı ve Müftü Vekili Hanifi Özlen’e; din hizmetlerine sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederek görevi devraldı.
Müftü Taştan; tüm personelimizle beraber halkımıza layık din hizmeti sunma gayret ve çabası içerisinde olacaklarını ifade ederek hayırlara vesile olmasını diledi.