01.04.2021

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDİRESİ SAYIN NAZAN ŞENER, İL MÜFTÜMÜZ SAYIN RAMAZAN TOLAN'I ZİYARET ETTİ.

Ziyarette müftülüğümüzle işbirliği içerisinde yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret esnasında Milli Eğitim Müdiresi Şener; Müftümüze yaptıkları çalışmalar dolayısıyla bir plaket takdim ettiler.
Sayın Şener'in ziyaretinde kendisine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Öğmen ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kayran eşlik etti.
İl Müftümüz Sayın Ramazan Tolan da ziyaret dolayısıyla, İl Milli Eğitim Müdiresi Sayın Nazan Şener'e ve kendilerine eşlik eden Sayın Abdullah Öğmen ve Sayın Enver Kayran'a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirip işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.