27.07.2023

ADRB Personeline Yönelik Çevrim İçi Konferans Gerçekleştirildi.

81 İl genelinde 477 noktadaki Aile ve Dini Rehberlik Büro/Merkezlerinde görev yapan, sorumlu il müftü yardımcısı, koordinatör, üye ve memurlardan oluşan 4464 personelimize yönelik aylık ADRB çevrim içi konferanslar serisinin bu ayki oturumu gerçekleştirildi.
Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak yapılan konferans bu ay; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihal Şahin Utku'nun "Tarihten Bugüne Toplumsal İhtiyaçlar ve Ailenin Dönüşümü" konusundaki sunumlarıyla gerçekleşti.
Çevrimiçi gerçekleştirilen konferansa;
Şırnak İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosundan sorumlu İl Müftü Yardımcısı İbrahim Sancar, İl koordinatörü Vaiz Muhammed Mustafa Taştekin ve il, ilçe ADRB üyeleri katıldı.