03.07.2023

Geylani Camiinde Bayram Çoşkusu

Kurban Bayramı Geylani Camiinde Vali Sayın Osman Bilgin’in katılımıyla kutlandı.
Okunan Kur’an-ı Kerim’ler ve tekbirlerle devam eden program İl Müftü Vekili İbrahim Sancar’ın duasıyla sona erdi.
Vali Bilgin ve protokol üyeleri namazdan sonra vatandaşlarla bayramlaşıp tek tek tokalaştı.
Camideki bayramlaşma programından sonra Cumhuriyet Meydanı’nda İl Protokolü, Kanaat Önderleri, Kurum Müdürleri ile Şırnaklı vatandaşların da katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bu törenden sonra Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı’nda ve Şehit ailelerinin de katılımıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde Garnizon Şehitler Anıtına karanfil bırakılıp İl Müftü Yardımcısı İbrahim Sancar tarafından dua edildi.
Ardından İl Emniyet Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Uludere yolu Köy Hizmetleri Polis Noktasında emniyet güçlerinin sağlıkçıların ve vatandaşların bayramı kutlandı.