27.03.2017

T.C.

ŞIRNAK VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı     : 88907173.902/                                                                                            20/03/2017

Konu   : Hizmetli Alımı

D U Y U R U

İlimiz İdil İlçe Müftülüğünde münhal bulunan Hizmetli kadrosuna Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliği gereğince mülakat ve uygulamalı sınavla naklen personel alınacaktır.

Hizmetli Olarak Atanabilmek İçin Gereken Şartlar:

1-Halen görevli olmak.

2-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun Değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak.

3-Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmenliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

4-İl dışından sınava katılacakların son atandığı ilde 2 yılını tamamlamış olmaları,  İlimize bağlı herhangi bir İlçeden sınava katılacakların bağlı bulundukları İlçede 6 ayını doldurmuş olmaları (aday memurlar hariç). Kendi istekleri üzerine unvan değişikliği ile başka göreve atananlar, atandıkları yerde bu unvanla 2 yıl çalışmadıkça yeniden önceki unvan veya görev yerine atanma talebinde bulunamazlar.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar:

1- Dilekçe

2- İş talep formu

Postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

İsteklilerin en geç 03/04/2017 günü mesai bitimine kadar İl Müftülüğüne başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 04/04/2017 Salı günü saat 10.00’ da İl Müftülüğünde hazır bulunmaları ilan olunur.

S.NO

UNVANI